O mnie
Strona główna
Kontakt
Podróże w obiektywie
17 grudnia 2015
Przepisy na Boże Narodzenie.
Wilgotne ciasto jabłkowo-piernikowe. Proste.
Szarlotka inaczej. W formie z kominem. Z orzechami.
Keks. Najlepszy.
Korzenne razowe muffiny z jabłkami
Muffiny z makiem na kefirze
Mini serniczki z kremem speculoos
Mini babeczki z ciasta marchewkowego z kremem mascarpone
Lody o smaku korzennych ciasteczek
Domowy krem speculoos
Sernik z malinami na spodzie z ciastek korzennych
Sernik ze śliwką w czekoladzie
Sernik pomarańczowy z polewą czekoladową
Sernik kajmakowy
Sernik kokosowy z sosem malinowym
Pieczony karp z sosem jabłkowo-chrzanowym
Tatar ze śledzia
Śledzie w oleju rzepakowym z ziarnami rzepaku
Śledzie korzenne wigilijne
Śledzie miodowo-korzenne
Świąteczny nadziewany indyk
Ciasto z Earl-Greyem
Pani Walewska
Piernikowe ciasto ucierane na maślance
Ucierane pomarańczowo-czekoladowe (na małą formę)
Whisky ginger drink
1 komentarz:
Anonimowy
18 grudnia 2015 09:18
Tego pieczonego karpia z sosem jabłkowo-chrzanowym zrobię na Wigilie. K.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Tego pieczonego karpia z sosem jabłkowo-chrzanowym zrobię na Wigilie. K.
OdpowiedzUsuń